Web Analytics Made Easy - Statcounter

تابلو عکس‌های طبیعت ارومیه در نمایشگاهآبیِ روشن مجتبی اسماعیل زاد به نفع زلزله زدگان کرمانشاه به فروش می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، دومین نمایشگاه انفرادی عکس‌های مجتبی اسماعیل زاد عکاس خبرگزاری بین‌المللی تسنیم در آذربایجان غربی با عنوان آبیِ روشن با همت انجمن سینمای جوانان ایران از روز جمعه 19 آبان ماه 96، ساعت 17 در نگارخانه میلان ارومیه برپاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نمایشگاه تعداد 26 عکس در ابعاد 60 ×90 سانتی‌متر از طبیعت و مناظر طبیعی استان آذربایجان غربی در معرض دید علاقه‌مندان قرار خواهد گرفته است و پس از زلزله استان کرمانشاه تابلو عکس‌های طبیعت ارومیه در این نمایشگاه به نفع مصیبت دیدگان کرمانشاه به فروش می‌رسد.

مبالغ جمع آوری شده از فروش تابلوها صرف کمک به زلزله زدگان کرمانشه می‌شود

مجتبی اسماعیل زاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، در رابطه با این کار خیرخواهانه خود اظهار داشت: سعی کردم با این حرکت در اندازه خودم هر چند ناچیز بتوانم کمکی به هم‌وطنانم کرده باشم.

عکاس خبرگزاری بین‌المللی تسنیم در آذربایجان غربی افزود: در این حرکت مردم هم یک کالای فرهنگی خریداری می‌کنند و همچنین از هنر و هنرمند حمایت می‌کنند و مبالغ هم صرف خرید لوازم ضروری و ارسال آن به زلزله زدگان کرمانشاه می‌شود.

وی با اشاره به زلزله کرمانشاه به عنوان تلنگر تصریح کرد: این موضوع باید سبب آگاهی و بیداری ما شود تا در چنین موقعیت‌هایی اتحاد خود را حفظ کرده و هر فردی به نوبه خود به مصیبت زدگان کمک کند.

اسماعیل‌زاد با دعوت از مسئولان استانی آذربایجان غربی و مسئولان شهری ارومیه تاکید کرد: از مسئولان انتظار می‌رود تا در این کار خیر سهیم بوده و یک تابلو از نمایشگاه خریداری کنند.

وی یادآور شد: از سودی که قرار بود از این نمایشگاه به دست آورم صرف نظر می‌کنم و به موضوع برگشت هزینه‌ها اصلاً فکر نمی‌کنم و صرفاً می‌خواهم یک اثر هنری هدیه کنم تا همگان در ثواب آن شریک باشیم و همین که دعای خیر عزیزان مصیبت دیده پشت سرمان باشد در نوع خود ما را کفایت می‌کند.

بازدید از نمایشگاه تا 30 آبان ماه 96 هر روز از ساعت 17 تا 21 در گالری میلان به نشانی ارومیه، خیابان مولوی، خیابان امین، خیابان ارمغان، خیابان ارغوان، نبش کوچه 7 ادامه دارد.

انتهای پیام/

R41361/P1377/S6,48/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۷۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموختن اتول‌رانی زیر تابلو پرستو | مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی بود

همشهری آنلاین- بهاره خسروی :در خیابان وحدت اسلامی لابه‌لای ساختمان‌های قدیمی و آجری که این روزها بسیاری از آنها لباس فرسودگی بر تن کردند و حتی بعضی از آنها متروکه هم شده‌اند، تقاطع چهارراه مولوی یک ساختمان با نمای آجربهمنی رنگ و رو رفته قرار دارد که سردر آن یک کاشی آبی رنگ با نام «پرستو» حک شده است.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اینجا یکی نخستین آموزشگاه‌های تعلیم رانندگی شهر تهران است. «سیدعباس حسینی» نویسنده کتاب «این اتولی که من می‌گم» در این‌ باره می‌گوید: «قدیم‌ها برای مردم تکرار واژه و تلفظ کلمه اتومبیل کمی سخت بود. به همین دلیل، اتوموبیل میان مردم به اتول معروف بود. با وضع قوانین راهنمایی و رانندگی برای راندن اتول، ایده راه‌اندازی آموزشگاه تعلیم رانندگی در ذهن یک عده از نظمیه‌چی‌های تهران جان گرفت؛ ایده‌ای که سال ۱۳۱۸‌ بانی راه‌اندازی آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو شد.»

به گفته حسینی، قبل از راه‌اندازی آموزشگاه پرستو به مدت خیلی کوتاه اوایل ۱۳۰۰ سال آموزشگاهی توسط چند نفر از کارشناسان امور اتومبیل راه‌اندازی شد. بانیان این آموزشگاه عبارت بودند از محمدتقی‌خان مکانیسین، نخستین مکانیک رسمی کشور که از دولت وقت نشان علمی دریافت کرده بود و کارگاه مکانیکی در خیابان چراغ‌برق داشت، مرحوم علی پرستو، نظمیه چی، منصورخان مستوفی، کارشناس اداره نظمیه تهران، علی‌اکبر رحیمی‌پور به‌عنوان مربی و مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی که سرپرستی این گروه را هم برعهده داشت. این گروه ۵ نفره به‌صورت شراکتی آموزشگاه تعلیم رانندگی را دایر کردند که شغل دوم آنها محسوب می‌شد. این آموزشگاه خیلی زود منحل شد.»

این نویسنده در ادامه اضافه می‌کند: « ایران نخستین کشور خاورمیانه بود که پذیرای خودرو شد و به نحوی آموزشگاه پرستو نخستین مرکز تعلیم رانندگی در خاورمیانه هم محسوب می‌شود. چند سال بعد از تعطیلی نخستین آموزشگاه تعلیم رانندگی، مرحوم علی پرستو از افراد صاحب‌منصب نظمیه، ‌بانی آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو در مکان فعلی‌اش می‌شود. این آموزشگاه رانندگی زمانی دفتر چاپ روزنامه بود. وجود ابزار چاپ در همین آموزشگاه امکان چاپ کتاب را هم فراهم می‌کرد. وقتی هم که دفتر روزنامه شد آموزشگاه تعلیم رانندگی و در کنارش تعمیر خودرو و کتاب‌های آموزش تعمیر خودرو هم داخل همین مجموعه چاپ می‌شد. کتاب‌هایی که حتی برای مدتی نایاب شد.» آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو جایی که بسیاری از چهره‌های شاخص شهر تهران و کشور به‌ویژه پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایمان گواهینامه گرفتند و به قول قدیمی‌ها اتول‌ران شدند.

کد خبر 848725 برچسب‌ها هویت شهری راهنمايى و رانندگى تهران

دیگر خبرها

  • چشم طبیعت، نمایشگاهی با الهام از زیبایی‌های طبیعت
  • آموختن اتول‌رانی زیر تابلو پرستو | مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی بود
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • عزاداری مردم آذربایجان غربی در سوگ شهادت امام صادق(ع)
  • برگزاری مراسم عزاداری به مناسبت شهادت امام صادق(ع) در ارومیه
  • نصب تابلو‌ها و علائم ترافیکی در کمربندی نسیم شمال 
  • آبگرفتگی معابر و خیابان‌های شهر کرمانشاه به دنبال بارش باران
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • کرفس کوهی، دارویی نهفته در دل طبیعت؛ گنجی که به تاراج می‌رود